Director web cu inscriere gratuita  

Prima pagina   


Afaceri si Economie 

Auto-Moto 

Calculatoare si Internet 

Comert si Servicii 

Cumparaturi 

Diverse 

Divertisment 

Educatie si Stiinta 

Mass-Media 

Regional 

Sanatate si Familie 

Societate, Arta si Cultura 

Sport 

Turism si Transporturi 


Parteneri:Farmacii


Director web : Sanatate si Familie : Farmacii
Adauga un site in categoria "Farmacii"
Rezultate 1 - 10 dintr-un total de 12 in categoria Farmacii
Aparat Glicemie

Magazin online de unde puteti achizitiona urmatoarele aparate si instrumente: accu chek, glucometre, teste glicemie, aparate glicemie, plus diverse alte instrumente din domeniu
http://www.medicalstore.ro

CNAS.

Oferim solutii software complete farmaciilor pentru comenzile la distribuitori, pentru gestiune, solutii pentru cabinete medicale si cabinete stomatologice, dar si solutii de calcul al salariilor si software pentru automatizarea fortei de vanzari mobile pentru companiile din domeniul distributiei.
http://www.setrio.ro

Discretfarma

Potenta, impotenta si erectie, Tratamente naturiste eficiente, Produse slabit, Sfatul specialistului, Marirea sanilor, Stop ejaculare precoce. Discretfarma.ro
http://www.discretfarma.ro/

Ecofarma

EcoFarma este o farmacie online ce va ofera produse de elita ale medicinei naturiste americane. Probleme precum caderea parului, colesterolul periculos, stresul sau prostata pot fi tratate cu produse atent selectate ale unor renumiti producatori din S.U.A. Veti gasi de asemenea suplimente nutritionale extraordinare daca aveti un stil de viata sedentar, sau care nu va permite sa acordati suficienta atentie alimentatiei.
http://www.ecofarma.ro/

Ekilibrium.ro

Magazin online, cu desfacere de produse naturiste cu rol in prevenirea si combaterea cancerului. Singurul site ce se adreseaza celor ce doresc sa previna, dar si bolnavilor de cancer, furnizand cele mai cunoscute remedii naturiste impotriva cancerului. Magazin online, cu desfacere de produse naturiste cu rol in prevenirea si combaterea cancerului. Singurul site ce se adreseaza celor ce doresc sa previna, dar si bolnavilor de cancer, furnizand cele mai cunoscute remedii naturiste impotriva cancerului.
http://www.ekilibrium.ro

farmacie online

Farmacii licentiate, expediere rapida, consultatie medicala gratuita. Sunati la 1-877-888-3562 pentru a afla de ce suntem cea mai buna farmacie canadiana online.
http://www.pharmacyescrow.com/index-ro.aspx

Farmacie online cu produse cosmetice

Farmacie online din cluj napoca cu livrare la domiciliu. Farmacia clujeana online www.farmac.ro ofera produse cosmetice si dermatocosmetice la cele mai bune preturi intr-o gama variata. Aceasta farmacie online va pune la dispozitie un dermatolog si un farmacist pentru a raspunde tuturor intrebarilor dumneavoastra. Farmacia online www.farmac.ro doreste oferirea unui mod simplu si rapid de cumparare a produselor cosmetice, dermatocosmetice, farmaceutice si parafarmaceutice cat si un mod rapid de livrare. Siteul simplu si de calitate superioara aduce un plus de calitate in desfasurarea procesului de vanzare-cumparare. Farmacie online clujeana farmac cu produse farmaceutice din Cluj Napoca asigura livrarea la domiciliu a tuturor produselor in cel mai scurt timp posibil.
http://www.farmac.ro

Farmacii Calivita

Poti gasi farmacii unde se vand produse calivita, sau poti comanda produsele online si sa ajunga direct acasa de la depozitul central Calivita, produsele calivita sunt foarte benefice pentru sanatate. La noi poti beneficia de determinati cu Biorezonanta. Afacerea Calivita te poate ajuta sa treci peste greutatile financiare, prin recomandarea de produse CaliVita primesti comision din cumparaturile celor ce au cumparat aceste produse in urma recomandarilor tale. Afacerea ta Calivita va fi promovata pe site-ul nostru gratuit
http://www.cali.ro

PCFarm.ro - Farmacie OnLine

Farmacie online cu livrare la domiciliu. Peste 3000 de produse pot fi cumparate din farmacia pcfarm.ro. Sectiunile site-ului: produse, medicamene, prospecte medicamente, dtictionar juridic, horoscopul sanatatii tale, intreaba farmacistul, categorii de produse. Farmacie online cu livrare in toata tara. Reducere de 5 la suta. produse medicamene prospecte medicamente dtictionar juridic horoscopul sanatatii tale intreaba farmacistul categorii de produse
http://www.pcfarm.ro

Produse antisforait

Firma AGP Invest International SRL a fost infiintata in anul 2006 cu scopul de a putea oferi produse medicale de stricta necesitate ce nu sunt achizitionate de catre spitale. Scopul nostru este de va asigura accesul la produse chirurgicale, ortopedice, cardio-vasculare si de ingrijire personala, la preturi foarte avantajoase si de a va usura suferinta in urma unor interventii chirurgicale, de a putea folosi ceea ce este mai bun si de calitate pentru sanatatea dumneavoastra si de a va spori confortul acasa.
http://www.agp-invest.ro

1 2 Next


Copyright © [0x.RO]