Director web cu inscriere gratuita  

Prima pagina   


Afaceri si Economie 

Auto-Moto 

Calculatoare si Internet 

Comert si Servicii 

Cumparaturi 

Diverse 

Divertisment 

Educatie si Stiinta 

Mass-Media 

Regional 

Sanatate si Familie 

Societate, Arta si Cultura 

Sport 

Turism si Transporturi 


Parteneri:Cabinete


Director web : Sanatate si Familie : Cabinete
Adauga un site in categoria "Cabinete"
Rezultate 1 - 10 dintr-un total de 29 in categoria Cabinete
.:Acum epilare permanenta, definitiva fara durere!:.

Cabinet de epilare si infrumusetare-epilare permanenta definitiva IPL, fotointinerire - 0722564632. Laserul poate indeparta parul nedorit de pe corp mult mai rapid, confortabil si efficient decat orice alta metoda. Indiferent daca suntefi femeie sau barbat, tanar sau matur, epilarea cu IPL este o alternative fiabila la ras, smulgere, ceara, electroliza sau cremele epilatoare. In functie de dorintele si nevoile dumneavoastra, pot fi tratate cu IPL majoritatea zonelor corpului.
http://www.epil.ro

Alpha Medical Center - Servicii medicale de inalta calitate

Alpha Medical Center este un centru medical multidisciplinar, consacrat schimbarii calitatii serviciilor medicale si a modalitatilor terapeutice.Este unul din putinele centre medicale care practica ozonoterapie,o terapie de ultima generatie fara efecte secundare prin care pot fi tratate multe afectiuni acute si cronice. Va oferim urmatoarele servicii: tratamente cosmetice, alergologie, cardiologie, chirurgie generala, dermatologie, ecografie, endocrinologie, oftalmologie, ginecologie, psihiatri
http://www.alphamed.ro

Analize medicale Bucuresti

Centrul Medical Aide Sante Bucuresti, ofera servicii de asistenta medicala pluridisciplinara (medicina de familie, endocronologie, ginecologie), servicii diagnostice (analize medicale, explorari functionale si imagistice) si servicii de medicina muncii.
http://www.aide-sante.ro

Aparat dentar - stomatologie, ortodontie

Cabinet stomatologic din Bucuresti specializat in ortodontie ofera consultatii si tratamente ortodontice persoanelor interesate in corectarea pozitiei dintilor prin purtarea de aparate dentare. Mai mult ca orice alta specialitate medicala, ortodontia necesita un efort de echipa din partea tuturor celor implicati: copii, parinti, pacienti adulti, medic si asistente. In plus, pacientii informati despre tratamentul cu aparat dentar sunt mai motivati si ne ajuta sa functionam ca o echipa pe toata durata purtarii apratelor dentare.
http://www.aparat-ortodontic.ro

Aviz psihologic pentru permis port-arma, auto, angajare

Evaluari psihologice in vederea obtinerii permisului PORT-ARMA,licentei de detectiv particular,agent paza, politist comunitar;obtinerii permisului AUTO,licentei de sofer de taxi,sofer profesionist,instructor auto,profesor legislatie,in vederea ANGAJARII,testarii periodice,promovarii,mentinerii in functie.Consiliere profesionala si training-uri.Consiliere psihologica si psihoterapii.Pentru o mai buna derulare a contractelor,cabinetul nostru are colaborare cu MEDICINA MUNCII si PROTECTIA MUNCII.
http://www.rususipopescu.ro

Biomasaj-Centrul de masaje terapeutice si bioenergie situate in Cluj Napoca

Centrul de Masaj si bioenergie,situat in cluj-Napoca,va propune terapii eficiente in:afectiuni reumatice, musculare,ale organelor interne, impotriva durerilor de spate, stresului, greutatii corporale, prin :reflexoterapie, bioenergie, masaj terapeutic, sportiv, pentru femeile insarcinate, tae bo, qi gong,gimnastica medicala, suplimente nutritive, magnetoterapie, produse tianshi.Suntem o echipa de maseuri,bioterapeuti si kinetoterapeuti.
http://www.biomasaj.ro

Blue Life medical center

Blue Life este o clinica medicala specializata in ingrijirea mamei si copilului. Oferim servicii de pediatrie, ginecologie, ecografie si analize medicale. De asemenea oferim analize de laborator in explorarea sindromului inflamator, a hemostazei, metabolismului glucidic, azotat, proteic si lipidic, explorarea fuctiei hepatice si a electrolitilor. Investigam tulburari digestive acute si cronice, infectii orugenitale si fungice.
http://bluelife.ro

Cabinet AUM - terapii complementare

Cabinet AUM - terapii complementare ofera consultatii si terapii alternative: Reiki, reflexoterapie, presopunctura, initiere in Reiki.Cabinet aum, aum, cabinet, terapii complementare, maestru reiki, reiki, terapia prin reiki, initiere in reiki, presopunctura, reflexoterapie, medicina energetica, programari cabinet aum, cabinet aum terapii complementare, terapii, tratamente, consultatii, maestru reiki, reiki, terapia prin reiki, initiere in reiki, presopunctura, reflexoterapie, medicina energetica, programari cabinet aum, cabinet aum terapii complementare.
http://www.terapiecomplementara.ro

Cabinet de osteopatie - Lucas Nicolae

Bun venit pe site-ul doctorului Lucas! Aici veti gasi solutia pentru urmatoarele probleme: Consulatia si diagnosticarea patologiei aparatului osteoarticular. Tratamentul herniei de disc fara interventie chirurgicala. Tratamentul durerilor cervicale, toracale, lombare si sacrale. Tratamentul durerii si amortelii membrelor. Tratamentul durerilor de cap, ametelilor de cauza osteopatica. Tratamentul sindromului dureros in artroze articulare. Pregatirea osteopatica a femeii inainte de nastere. Tratamentul hipertensiunii intracraniene la copii. Intinderi ligamentare. Dureri cauzate de platfus. Traume sportive.
http://www.osteopathy.ro

Cabinet Medical Dermatologie Dr. Viorica Gabrian

Cabinet medical dermato-venerologie, cosmetologie, dermatologie estetica. Va oferim consultatii si tratamente de specialitate cu plata sau gratuit pentru pacientii asigurati. Oferim: cauterizari chimice sau electrice, recoltare de secretii, efectuare de biopsii, tratamente cu toxina botulinica, mici interventii chirurgicale. Colaboram cu alte clinici private de specialitate. Programari on-line la adresa www.cmi-dermato.ro, e-mail gabrian@cmi-dermato.ro sau tel 0723272446.
http://www.cmi-dermato.ro

1 2 3 Next


Copyright © [0x.RO]