Director web cu inscriere gratuita  

Prima pagina   


Afaceri si Economie 

Auto-Moto 

Calculatoare si Internet 

Comert si Servicii 

Cumparaturi 

Diverse 

Divertisment 

Educatie si Stiinta 

Mass-Media 

Regional 

Sanatate si Familie 

Societate, Arta si Cultura 

Sport 

Turism si Transporturi 


Parteneri:Juridic


Director web : Afaceri si Economie : Juridic
Adauga un site in categoria "Juridic"
Rezultate 1 - 10 dintr-un total de 14 in categoria Juridic
Audit Financiar Consultanta Fiscala

Va oferim cele mai variate servicii in domeniul auditului - consultantei fiscale - contabilitatii. Grupul nostru, membru al retelei internationale Integra International - o retea globala de firme independente de audit, consultanta in afaceri, contabilitate si consiliere juridica - activeaza pe piata romaneasca si europeana din anul 1999. Garantam clientilor nostri servicii profesionale cu experienta comerciala practica, experti ce poseda cunostintele potrivite la momentul oportun, dar si imaginea de ansamblu a climatului de afaceri pe diverse piete tinta.
http://www.aacont.ro

Avocat Divort

Avocat divort in Romania. Despre realizarea divortului in Romania, oferta servicii juridice profesionale, proces de divort si partaj, consultatie juridica de informare initiala. Cu o bogata experienta in realizarea contactului online cu Clientii din Romania si din strainatate, Cabinetul nostru ofera servicii juridice profesioniste, ce pot fi realizate atat direct cat si online. Experienta noastra va aduce un plus de confort si siguranta.
http://www.avocat-divort.ro

Avocat partaj

Partaj in Romania, realizarea partajului. Avocat specializat pe probleme de partaj, acte necesare si elementele imp divort, avocat, consultanta, consultatie, juridica, asistenta, reprezentare, partaj, hotarare, acord, minor. Documente importante ale unui proces de partaj. Consultatii juridice partaj la sediu si online. Consultanta juridica pe probleme de partaj are ca scop informarea clientului cu privire la procedura de realizare a impartirii bunurilor comune din casatorie, la elementele importante intr-un astfel de proces, la identificarea cailor de urmat, precum si, in functie de caz, elaborarea unor documente juridice solicitate de client: tranzactie, cerere de chemare in judecata pentru partaj, raspunsuri, intampinari.
http://www.avocat-partaj.ro

Avocat Romania

Cabinet de Avocat Magdalena Popeanga, specializat in consultanta si reprezentarea cetatenilor romani din strainatate. Realizarea divortului si partajului in Romania, procese de Drept Civil, Dreptul Familiei, consultatii juridice la sediu si online. Cabinetul nostru de Avocat ofera clientilor consultanta juridica, reprezentare in litigii in Romania, la preturi extrem de rezonabile: Divort, pensie de intretinere, stabilire si tagaduire paternitate, custodie, dreptul familiei. Infiintari si modificari firme, notificari, litigii comerciale, redactare documente, negociere contracte. Alte litigii civile si penale, proprietate intelectuala
http://www.avocatromania.ro

Cauta un avocat

Avocatura.com va pune la dispozitie tabloul avocatilor din toata tara, peste 200.000 de spete, articole de specialitate, stiri juridice si un forum in care puteti primi consultanta gratuita
http://www.avocatura.com

Consultanta

EcoActive este o companie de consultanta si audit, se ocupa de implementarea standardului de calitate ISO 9001 , implementarea standardului de managementului de mediu ISO 14001, implementarea standardului de management al sanatatii OHSAS 18001
http://www.ecoactive.ro

Divort. Decizia privind divortul

Divort. Despre decizia privind initierea divortului. Ce este important de stiut in cazul divortului. Elemente implicate de un proces de divort. Despre realizarea divortului in Romania, oferta servicii juridice profesionale, proces de divort si partaj, consultatie juridica de informare initiala. Documente importante ale unui proces de partaj. Realizarea divortului si partajului in Romania, procese de Drept Civil, Dreptul Familiei, consultatii juridice la sediu si online.
http://divort.avocat-divort.ro

Divortul

Despre divort, aspecte legale, codul familiei, preocedura de divort, partajul, ancheta sociala, incredintarea minorilor, acte necesare, efectele divortului divort, avocat, acord, culpa, partaj, sot, sotie, casnicie, mariaj, tribunal, proces, lege, legislatie, codul familiei divort, avocat, acord, culpa, partaj, sot, sotie, casnicie, mariaj, tribunal, proces, lege, legislatie, codul familiei divort, avocat, acord, culpa, partaj, sot, sotie, casnicie, mariaj, tribunal, proces, lege, legislatie, codul familiei
http://www.divortul.go.ro

Drept Online

Portal juridic: stiri si comunitate juridica, monitorul oficial, legislatie online, contact avocat online, raspunsuri juridice si informatii juridice pentru publicul larg. Realizarea divortului si partajului in Romania, procese de Drept Civil, Dreptul Familiei, consultatii juridice la sediu si online. Documente importante ale unui proces de partaj. Consultatii juridice partaj la sediu si online. Despre decizia privind initierea divortului. Ce este important de stiut in cazul divortului. Elemente implicate de un proces de divort.
http://www.dreptonline.ro

Infiintare firma doar cu buletinul

In parteneriat cu firma de avocatura Gradeanu & Partners va oferim sediu social pe perioada determinata de 1 an .Pretul acestui serviciu este de 400 euro / an. Ne-am dedicat infiintarii de societati comerciale(firme), concomitent cu dezvoltarea de parteneriate de durata cu intreprinderi nou-infiintate, in dezvoltare sau bine situate pe piata din Romania si strainatate .Lucrand cu noi veti castiga servicii de consultanta bine fundamentate juridic, impreuna cu servicii de reprezentare de cea mai inalta calitate, la onorarii proportionale cu valoarea si complexitatea proiectelor.
http://www.infiintarefirmenoi.ro

1 2 Next


Copyright © [0x.RO]