Director web cu inscriere gratuita  

Prima pagina   


Afaceri si Economie 

Auto-Moto 

Calculatoare si Internet 

Comert si Servicii 

Cumparaturi 

Diverse 

Divertisment 

Educatie si Stiinta 

Mass-Media 

Regional 

Sanatate si Familie 

Societate, Arta si Cultura 

Sport 

Turism si Transporturi 


Parteneri:Locuri de munca


Director web : Comert si Servicii : Locuri de munca
Adauga un site in categoria "Locuri de munca"
Rezultate 1 - 10 dintr-un total de 16 in categoria Locuri de munca
Angajari pentru videochat la domiciliu

platile se fac pe card la 2 saptamani , pentru siguranta fiecare model isi poate bana tarile din care nu doreste sa aiba vizitatori . Daca esti dornic(a) de dezvoltare, detii ingredientele succesului si esti motivat(a) in construirea unei cariere alatura-te echipei noastre si poti fi sigur(a) ca te vei bucura de cea mai mare atentie inca din prima zi. Date de Contact: Id Yahoo Messenger : xcschat , Tel: 0735855269
http://www.xcsc.net

Angajari videochat

KARMA STUDIO video-chat angajeaza modele/animatoare pentru videochat in conditii de legalitate si de lux, program flexibil, salariu atractiv pentru toate si comision de pana la 80 %. Pentru angajari videochat ne puteti contacta si pe adresa de messenger studio.karma, sau la telefon 0730.155.016 sau0756.980.537
http://www.karmastudio.ro

Angajari Videochat.

Angajam modele pentru activitate videochat in conditii de lux si procent progresiv 60-80 % + carte de munca.Castiguri garantate 1000 - 4000 $ ! Studio videochat cu o experienta de 5 ani in domeniu. . .
http://www.angajari-videochat.com

AnunturiLOCO.ro Anunturi Gratuite Locale

AnunturiLOCO.ro Portal Online pentru Anunturi Gratuite Locale clasificate in functie de Categorie si Localitate Anunturi Afaceri, Agricole, Animale, Arta, Articole Copii, Bijuterii si Ceasuri, Camioane, Carti si Reviste, Computere, Constructii, Electrocasnice, Electronice, Imobiliare, Imbracaminte, Incaltaminte, Jocuri, Locuri de Munca, Masini, Matrimoniale, Medicale, Menaj-Intretinere, Mobilier, Motociclete, Muzica, Pierderi Gasiri, Prestari Servicii, Telefoane Mobile, Transporturi, Turism, Utilaje
http://www.AnunturiLOCO.ro

Curriculum Vitae (CV) - Formular Online Gratuit

Creaza un Curriculum Vitae (CV, Resume) online in cativa pasi simpli completand formularul si alege din mai multe modele de CV. Tipareste-l la imprimanta, salveaza-l, download-eaza-l in format PDF sau trimite-l direct prin email pentru obtinerea unui job. Simplu si rapid cu indrumarea oferita pentru obtinerea unui CV competitiv. Creaza-ti un CV nou cu toate informatiile relevante si raspunde la intrebarea: Care este urmatorul pas in cariera mea?
http://cv.smartworks.ro

joburi dansatoare europa

Agentia noastra de impresariat promoveaza artisti(dansatoare, dansatoare exotice, dansatoare pentru nightclub-uri, dansatori, animatoare cluburi, animatori, hostess evenimente, modele, actrite, actori ) cu sau fara experienta pe plan internatioanal si intern.Activitetea noastra se desfasoara in conformitate cu legislatia in vigoare cu licenta obtinuta de la Ministerul Culturii si Cultelor din Romania.
http://www.internationaljobs.ro/

Locuri de munca

Portal de resurse umane ce ofera adaugare de anunturi de locuri de munca nelimitate si crearea de CV european printr-o interfata usor de utilizat. Cauta acum job-ul care ti se potriveste folosind motorul de cautare prezent in site. Din contul candidatilor puteti adauga si actualiza CV-urile dvs. in limba engleza sau romana precum si statistica locurilor de munca la care ati aplicat. Salvarea CV-urilor aplicantilor la job-urile depuse de compania dvs. se face automat. Astfel puteti oricand sa selectati candidatul care se potriveste perfect postului disponibil in compania dvs.
http://www.locuri-de-munca.net

Locuri de munca - Jobs

PlusJobs.ro - Marele tau plus in cariera. Site de recrutare online ce prezinta oferte de locuri de munca din diferite domenii de activitate,ofera servicii profesionale pentru candidati si companiile care recruteaza online. Candidatii pot aplica la job-ul dorit si pot introduce pana la 10 Cv-uri (in diferite limbi) si scrisori de intentie. Toate locuri de munca se adauga gratuit tot ce este necesar este un sont de utilizator, apoi din interfata de administrare se pot adauga un numar nelimitat de joburi.
http://www.plusjobs.ro

Locuri de munca bine platite

Locuri de munca cu salarii mari ; Cele mai bune site-uri de locuri de munca din localitatea dvs si din strainatate;Locuri de munca cu salarii mari ; Cele mai bune site-uri de locuri de munca din localitatea dvs si din strainatate;Agentie fotomodele si agentii de recrutare personal;idei de afaceri; cursuri de recalificare; test de succes in cariera; Download CV-uri si acte resurse umane;Agentie fotomodele si agentii de recrutare personal;idei de afaceri; cursuri de recalificare; test de succes in cariera; Download CV-uri si acte resurse umane
http://www.fantrans.ro

Locuri de munca in strainatate

Locuri de munca in strainatate. Site-uri de recrutare forta de munca in strainatate. Joburi bine platite, angajari si contracte de munca in SUA si UE. Joburi in Italia, Spania, Franta, Germania, Belgia, Ungaria, Portugalia, etc.Locuri de munca in strainatate. Site-uri de recrutare forta de munca in strainatate. Joburi bine platite, angajari si contracte de munca in SUA si UE. Joburi in Italia, Spania, Franta, Germania, Belgia, Ungaria, Portugalia, etc.
http://www.munca-strainatate.blogspot.com

1 2 Next


Copyright © [0x.RO]