Director web cu inscriere gratuita  

Prima pagina   


Afaceri si Economie 

Auto-Moto 

Calculatoare si Internet 

Comert si Servicii 

Cumparaturi 

Diverse 

Divertisment 

Educatie si Stiinta 

Mass-Media 

Regional 

Sanatate si Familie 

Societate, Arta si Cultura 

Sport 

Turism si Transporturi 


Parteneri:Consultanta


Director web : Comert si Servicii : Consultanta
Adauga un site in categoria "Consultanta"
Rezultate 11 - 17 dintr-un total de 17 in categoria Consultanta
Inregistrare Marca

Intellexis ofera servicii complete in domeniul proprietatii intelectuale, inregistrare marci, desene si modele industriale la OSIM, brevete de inventie. Suntem o echipa de consilieri autorizati in domeniul marcilor, brevetelor de inventie, desenelor si modelelor industriale, membri ai Camerei Nationale a Consilierilor in Proprietate Industriala din Romania, inscrisi in Registrul National al Consilierilor in Proprietate Industriala din Romania si in Registrul Consilierilor Europeni de Marci si Design.
http://www.intellexis.ro

Mattig-Petrescu - Consultant fiscal

Mattig, Petrescu este firma de contabilitate si consultanta fiscala, in domenii ca intocmire contabilitate si intocmire bilant, control financiar, impozit sau declaratie profit. Va stam cu placere la dispozitie si ne bucuram sa aflam intrebarile si sugestiile dumneavoastra.
http://www.mattig-petrescu.ro

Optimizarepromovarero


http://www.optimizare-promovare.ro

OurStyle - Organizari evenimente

Our Style lanseaza un nou stil de viata. Profitati!Suntem non-conformisti si credem in visele noastre. apoi transformam visele in realitate.Ne place sa traim autentic, cu stil.Ne-am logodit la Baden-Baden in Germania in minunata Capela ortodoxa a Casei Stourdza.Ne-am dorit sa spunem DA intr-un cadru elegant si civilizat si cum eram indragostiti de Lugano, ne-am casatorit acolo, in Palazzo Civico.Ne-am cununat in biserica noastra, Biserica Udricani si am ales sa ne celebram intr-o locatie aristocratica.Si ne mai place sa fim o sursa de inspiratie pentru toti cei ce gandesc si simt ca noi.Asadar, veniti cu toate fanteziile si temerile catre experienta si viziunile noastre sa cream conceptul povestii voastre de dragoste.
http://www.ourstyle.ro

Protectia Muncii Bucuresti

prevenire,protectie,securitate,evacuare psi,interventie psi,instructaj protectia muncii ssm,marcaje protectia muncii ssm si psi,masuri prim ajutor ssm si psi, plan prevenire si protectie, plan securitate protectia muncii, plan evacuare psi, plan interventie psi, instructaj protectia muncii ssm, marcaje protectia muncii ssm si psi, masuri prim ajutor protectia muncii ssm si psi, munca, Protectia, 319/2006, Muncii, Legea, Instructaje, Protectia Muncii, 1425/2006, specifice Riscurilor, Legii, plan, asigure, pericol, sanatatea, sanatatii, securitatea, securitatii, Cereti oferta pret, Evaluarea, introducerea, Prezentare, Asistenta, Asistenta Control I, Control, Evaluare, generale, Instructaje generale, Instructaje periodice,locul, locului, lucru, periodice, prevenire, protectie, risc, 13 Legea 319/2006, Conform, controlul, corespunzator, inclusiv, instructiuni, locurilor, lucratorilor, medical, periodic, postului, riscurile, Bucuresti, Contact, Evaluarea Riscurilor, Portofoliu, Documentati
http://www.protectiamunciib.ro

S.C. Cont Consulting International S.R.L

S.C. Cont Consulting International S.R.L : Protectia Muncii, Prevenirea si Stingerea Incendiilor (PSI), Evaluare Riscuri, Securitate si Sanatate in Munca (SSM). Firma noastra, cu o vasta experienta in domeniu protectiei muncii, ofera consultanta in aplicarea legilor 319/2006 (protectia muncii) si 307/2006 (PSI) in toate sectoarele de activitate (publice si private) si in orice domeniu care implica obligatia legala a angajatorilor de a asigura instruirea obligatorie a salariatilor pentru protectia muncii (SSM) si PSI. Interesati de lucrurile cu adevarat importante privind aplicarea prevederilor legale, in domeniul securitatii si sanatatii in munca, am cautat permanent sa ne imbunatatim serviciile.
http://www.cont-consulting.com

Servicii si consultanta in resurse umane

Ofer servicii de calitate in domeniul resurse umane. Principalul meu obiectiv este acela de a veni in sprijinul angajatorilor, persoane fizice sau juridice, oferind servicii de calitate in timp util, la preturi acesibile, in vederea realizarii unei bune administrari a personalului salariat, in acoperirea eficienta a domeniului resurselor umane extrem de important in functionarea unei societati comerciale. Experienta de 18 ani in domeniul resurselor umane.
http://www.resurseumaneonline.com

Previous 1 2


Copyright © [0x.RO]