Director web cu inscriere gratuita  

Prima pagina   


Afaceri si Economie 

Auto-Moto 

Calculatoare si Internet 

Comert si Servicii 

Cumparaturi 

Diverse 

Divertisment 

Educatie si Stiinta 

Mass-Media 

Regional 

Sanatate si Familie 

Societate, Arta si Cultura 

Sport 

Turism si Transporturi 


Parteneri:Software


Director web : Calculatoare si Internet : Software
Adauga un site in categoria "Software"
Rezultate 1 - 10 dintr-un total de 22 in categoria Software
Acces Soft - programe salarii , personal

Acces Soft S.r.l. ofera solutii software profesionale, flexibile, moderne si performante destinate eficientizarii activitatii pentru orice firma, mare sau mica. Programele noastre sunt concepute pentru a respecta cerintele pietei actuale, oferind un acces prompt si simplu la toate resursele disponibile. Totalsal este un program de salarii si personal, modern si usor de utilizat, multisocietate, bugetari, multiutilizatori. Calcul salarii, CM, state plata, fluturasi, declaratii, fise fiscale.
http://www.accessoft.ro

Antivirus,antispyware,antispam si firewall de la Sunbelt Software


http://www.sunbeltsoftware.ro

Aspera Business Solutions

Oferim o gama larga de solutii, lucru care usureaza gestionarea proceselor de afaceri pentru clientii nostrii. Fie ca este vorba despre software-ul nostru de contabilitate si gestiune care sa permita o mai buna gestionare a fluxurilor financiare precum si a stocurilor, fie de modulul de Salarii si Resurse Umane folosit pentru imbunatatirea performantelor salariatilor si pentru a asigura conformitatea legislativa,sau despre CRM-ul nostru care va ajuta sa construiti si sa mentineti relatii profitabile cu clientii, serviciile si solutiile noastre ajuta clientii nostri sa-si conduca afacerea cu mai multa eficienta si sa depaseasca provocarile actuale ale mediului de afaceri.
http://www.absol.ro

AUTOSOFT-Soft economic pentru S.C. / bugetari / fundatii

Programe AUTOSOFT: Contabilitate si Gestiune-Facturare-Salarii-Contabilitate partida simpla-Gestiune stocuri gradinite-Automatizare tiparire corespondenta si tipizate-Management parteneri/clienti-Calcul Intretinere Asociatii Locatari /Proprietari-Gestiune Restaurante-Gestiune Curatatorii /Spalatorii. Versiuni demo www.autosoft.ro / dezvoltare si mentenanta aplicatii/ implementare/ suport tehnic/ asistenta si consultanta tehnica / dezvoltare software la comanda/ management si dezvoltare produs
http://www.autosoft.ro

AVG - programe antivirus profesionale

AVG - antivirus software professional imported and distributed in Romania by the General Group. (AVG Antivirus, AVG Internet Security, AVG Network Edition, AVG Small Business Edition, AVG Email Server, AVG File Server)
http://www.avg-romania.ro

CODEXPERT

Site dedicat programarii Windows cu Visual C++. Ofera articole, proiecte, tutoriale si un forum de discutii orientat pe C++, VC++, Windows API, MFC, ATL, COM, STL. Are o sectiune de proiecte deschise in care sunt disponibile gratis pentru download atat programele cat si codul sursa. De asemenea, exista un grup pe intrebari frecvente, tips and tricks care poate fi de ajutor atat pentru invatare cat si pentru interviuri de programare.
http://www.codexpert.ro/

Factura Electronica

Servicii si Sisteme de Facturare Electronica - Suntem furnizor de servicii de facturare electronica din Romania in conformitate cu legea 260/2007. Oferim servicii complete ce includ: emiterea, transmiterea, arhivarea facturilor electronice precum si consultanta si audit in vederea implementari interne a facturarii electronice. De asemenea oferim solutii complete IT pentru implementarea facturarii electronice in cadrul companiei dumneavoastra.
http://www.facturaelectronica.ro

gestiune online documente


http://www.ezdocx.com

GGR software - sisteme antivirus profesionale

GGR software - sisteme antivirus profesionale AVG - Antivirus, firewall, network edition, small business, internet security, identity protection, file server, email server.
http://www.ggr-software.ro

Intech - Ro Interactive Technologies

Va oferim: Sentinel HASP(chei hardware si software pentru protectie software, protectie anticopierea programelor, antipiraterie software), PDF Sign&Seal(software pentru semnarea electronica a documentelor; aplicatia software este utila pentru pregatirea documentelor digitale pentru licitatiile electronice), WFilter(solutie monitorizare internet, monitorizare trafic internet, monitorizare angajati, soft protectie copii, control parental).
http://www.intech.ro

1 2 3 Next


Copyright © [0x.RO]