Director web cu inscriere gratuita  

Prima pagina   


Afaceri si Economie 

Auto-Moto 

Calculatoare si Internet 

Comert si Servicii 

Cumparaturi 

Diverse 

Divertisment 

Educatie si Stiinta 

Mass-Media 

Regional 

Sanatate si Familie 

Societate, Arta si Cultura 

Sport 

Turism si Transporturi 


Parteneri:Barci


Director web : Auto-Moto : Barci
Adauga un site in categoria "Barci"
Rezultate 1 - 4 dintr-un total de 4 in categoria Barci
Aqua-Fun - Ambarcatiuni, articole si accesorii pt sporturi nautice

Vanzari ambarcatiuni ( barci cu motor, iahturi, etc) Fibrafort, cu sau fara cabina (tip runabout si cuddy), sau de pescuit. Avem 10 modele de ambarcatiuni: Twister 150, Style 190 160 215 222 232 255 505, Fisherman 190 si 238. barci, ambarcatiuni, barca, ambarcatiune, barca de pescuit, barca cu motor, salupa, barca din fibra, barca de vanzare, pescuit, yacht, iaht, yachturi, fibra de sticla, vanzare barci, barci de vanzare, vand barca, Niagara, ambarcatiuni, Fibrafort, ambarcatiuni Fibrafort, Aqua fun, santina, navigatie, luntre, babord, tribord, ancora, sonar, nava, vasle, punte, pescuit.
http://aqua-fun.ro

Barci

Moto Marine - barci specializate pentru pescuit sau agrement, pontoane din aluminiu pentru turism si transferuri in delta dunarii, motoare de barca, servicii pentru barci si motoare.
http://www.motomarine.ro

Barci gonflabile

Barci-motoare.com - distribuie ambarcatiuni de fibra de sticla si aluminiu pentru agrement sau pescuit, pontoane plutitoare din aluminiu, motoare de barci si accesorii de ambarcatiuni. este distribuitor exclusive pentru STARCRAFT MARINE, STINGRAY, SYLVAN.
http://www.barci-motoare.com

Ivanov ambarcatiuni.Confectionam ambarcatiuni din fibra.

Ambarcatiunile Ivanov reprezinta rezultatul unei imbinari perfecte intre profesionalism, bazat pe solide cunostinte tehnice, si traditionalism, cultivat pe experienta, valorile si obiceiurile locuitorilor din Delta Dunarii. Proiectele noastre sunt generate plecand de la nevoile omului si adaptate la cerintele naturii. Din acest punct de vedere, arhitectura ambarcatiunilor ivanov se pliaza perfect pe specificul mediului nautic din Delta Dunarii si nu numai. Criteriul de baza in constructia ambarcatiunilor noastre, indiferent de dimensiunile si caracteristicile acestora, este reprezentat de siguranta utilizatorilor si siguranta navigatiei. Recunoasterea acestui principiu s-a facut prin atestarea si autorizarea activitatilor noastre de catre (R.N.R) Registrul Naval Roman. * Reparatii osaturi de lemn * Reparatii bordaje de lemn si fibra * Reparatii ambarcatiuni fibra si confectionare * Confectionari accesorii ambarcatiuni (panouri, rame, etc) * Intretinere ambarcatiuni
http://www.ambarcatiuni56.lx.ro


Copyright © [0x.RO]