Director web cu inscriere gratuita  

Prima pagina   


Afaceri si Economie 

Auto-Moto 

Calculatoare si Internet 

Comert si Servicii 

Cumparaturi 

Diverse 

Divertisment 

Educatie si Stiinta 

Mass-Media 

Regional 

Sanatate si Familie 

Societate, Arta si Cultura 

Sport 

Turism si Transporturi 


Parteneri:Comert


Director web : Afaceri si Economie : Comert
Adauga un site in categoria "Comert"
Rezultate 1 - 10 dintr-un total de 70 in categoria Comert
Firma Paza si Protectie

DGM Guard Systems srl va ofera servicii de paza si protectie, monitorizare, garda de corp, transport valori, consultanta si instalare de sisteme de securitate. Vizitati situl nostru (www.dgmguard.ro) pentru mai multe detalii. DGM Guard Systems srl va ofera servicii de paza si protectie, monitorizare, garda de corp, transport valori, consultanta si instalare de sisteme de securitate. Vizitati situl nostru (www.dgmguard.ro) pentru mai multe detalii.
http://www.dgmguard.ro

Lacuri electroizolante

Lacuri-electroizolante.ro ofera pentru firmele interesate toata gama de lacuri electroizolante folosite in electrotehnica si electronica. Vizitati situl www.lacuri-electroizolante.ro pentru detalii sau contactati-ne direct! Lacuri-electroizolante.ro ofera pentru firmele interesate toata gama de lacuri electroizolante folosite in electrotehnica si electronica. Vizitati situl www.lacuri-electroizolante.ro pentru detalii sau contactati-ne direct!
http://www.lacuri-electroizolante.ro

A&B Activ Distribution arhivare digitala

Va oferim: depozitare documente, depozitare arhiva, depozitare profesionala de arhiva, arhivare documente, legatorie arhiva, transport arhiva, numerotare dosare, numerotare file, cutii arhivare, coperti arhivare, mape arhivare, legatorie acte, transport acte, depozitare acte, depozitare acte contabile la nivel national,pregatire arhiva pentru depozitare, consutanta arhivare, administrare arhiva, sistematizare arhiva, organizare arhiva, grupare documente, indosariere documente, comprimare dosare, casare documente, inventariere arhiva, selectionare arhiva, inchiriere spatii depozitare arhiva, inchiriere hale depozitare arhiva, cutie, carton, arhiva
http://www.abactiv.ro

Adelante-Decoratiuni cu baloane


http://www.adelante.ro

aldo sorali - for healthy life

Solutii complete in tratarea apei si purificarea aerului Prin activitatea noastra incercam sa va oferim solutii complete in tratarea apei si purificarea aerului la cele mai avantajoase preturi cu cel mai bun raport pret calitate. Oferta noastra se adreseaza atat locatiilor rezidentiale precum si celor industriale. Principalele valori pentru compania noastra sunt seriozitatea si aprecierea clientilor.
http://www.aldosorali.com

Aparate de masura si automatizari

Comert si service - Sisteme de monitorizare pentru temperatura, umiditate si alti parametri fizico-chimici, aparate de masura, dataloggere si inregistratoare.Echipamente pentru automatizari, senzori, regulatoare, traductoare, transmittere si controllere.Termometre, termhigrometre, inregistratoare de temperatura pentru mijloace de transport frigorific si izoterm.Statii meteorologice si pluviometre.Productie publicitara - firme si casete luminoase, bannere, panouri publicitare, people stoppers, inscriptionare autocolant.
http://www.promoserv.ro

APARATURA DE LABORATOR, precisa,precizie,preturi,teste,rapide,instrumente,aparat,pentru,masurarea

Telecomed SRL este o companie de import-export si distributie de aparatura de laborator, pentru urmatoarele domenii de lucru: productie industriala, boinginerie, medicina, industria farmaceutica, tehnologii de exploatare a resurselor naturale si biocombustibili, cercetare, educatie. Firma a fost infiintata in anul 2003 ca partener contractual cu o clinica medicala. Ulterior, tinand cont de nevoile existente in domeniul dotarii laboratoarelor in general la noi in tara, ne-am extins aria de lucru, fiind in bune relatii de colaborare cu inventatori, cercetatori si firme din Uniunea Europeana,in sprijinul dotarii laboratoarelor romanesti la standarde europene.
http://aparatura-de-laborator.ro

Automate de cafea

Va oferim la vanzare sau in comodat intreaga gama de automate de cafea, pornind de la automate de cafea casnice si ajungand la automate de cafea profesionale, pentru vending. Alaturi de automate cafea va oferim si distribuitoarele automate de bauturi calde si reci. Servicii de distributie a automatelor de cafea la cel mai bun raport calitate pret. Aparate si espresoare de cafea oferite de compania Amore Caffee pentru a imbunatatii serviciile companiei dumneavoastra. Profesionalism in Automate cafea.
http://www.amorecaffee.com

Automate de cafea

Servicii de distributie a automatelor de cafea la cel mai bun raport calitate pret. Aparate si espresoare de cafea oferite de compania Amore Caffee pentru a imbunatatii serviciile companiei dumneavoastra. Profesionalism in Automate cafea.Va oferim la vanzare sau in comodat intreaga gama de automate de cafea, pornind de la automate de cafea casnice si ajungand la automate de cafea profesionale, pentru vending. Alaturi de automate cafea va oferim si distribuitoarele automate de bauturi calde si reci.
http://www.automatedecafea.com

Automate de cafea

Automate de cafea: comercializam o gama larga de produse: cafea, expresoare, filtre cafea, automate cafea, automate vending noi si second hand. Oferim aparate in sistem de comodat: Espressor semiautomat cu monodoze, recomandat pentru un consum lunar de 300 de porţii; Espressor automat Royal Digital, recomandat pentru un consum lunar de 1000 de porţii; automat espresso Rheea Vendors XX ( 6 plicuri de băuturi) , recomandat pentru un consum de 1500 de porţii / lună. Service si mentenance: pentru espressoare Saeco si pentru espressoare La Cimbali. Consultanta: business-plan si know-how.
http://automate-de-cafea.eu

1 2 3 4 5 6 7 Next


Copyright © [0x.RO]