Director web cu inscriere gratuita  

Prima pagina   


Afaceri si Economie 

Auto-Moto 

Calculatoare si Internet 

Comert si Servicii 

Cumparaturi 

Diverse 

Divertisment 

Educatie si Stiinta 

Mass-Media 

Regional 

Sanatate si Familie 

Societate, Arta si Cultura 

Sport 

Turism si Transporturi 


Parteneri:Industrie


Director web : Afaceri si Economie : Industrie
Adauga un site in categoria "Industrie"
Rezultate 1 - 10 dintr-un total de 21 in categoria Industrie
Cabluri navale

Producator/ importator de cabluri de orice fel: de date, de energie, coaxiale, soliconice, din cauciuc, naxale, navale, pentru aeroporturi, pentru minerit, de comanda si control, de instrumentatie, cabluri LSOH, PE, XLPE, PVC, flexibile, fibra optica si accesorii.
http://www.halley.ro

CALORIFERE FONTA VIADRUS - TERMO, KALOR 3, KALOR


http://www.calorifere-fonta.ro/

cantar, bascula, sistem de masurare

Vanzare si prezentare cantare auto si cantare CF. Caracteristici metrologice si software pentru ambele tipuri de cantare. Servicii de verificare, reparatii si diagnosticare, mentenanta pentru tipurile de cantare de mare capacitate.verificare metrologica - necesara a fi efectuata anual conform normelor legale, dupa reparatii sau de cate ori este necesar, dovada acesteia fiind buletinul de verificare metrologica cu decizia ADMIS / RESPINS. Societatea noastra are capacitatea de a efectua calibrari pentru o gama larga de cantare astfel incat verificarea sa fie finalizata in momentul interventiei.
http://www.cantar.ro/

Cilindri pneumatici, echipamente pneumatice, automate programabile - distributie & service

AUTOMATIC Iasi este distribuitor de cilindri pneumatici, echipamente pneumatice, echipamente automatizari, automate programabile, echipamente hidraulice & electrice, componente CNC. Se ofera servicii de asistenta, proiectare, retehnologizare si reparatii. Calitatea este asigurata iar preturile sunt cele mai mici din piata romaneasca. Deasemeni este garantata compatibilitatea cu toate echipamentele fabricate de producatorii lideri mondiali in domeniu.
http://www.automatic.ro

Componente automatizari - Kom Automatics

Acesta este un magazin virtual unde gasesti echipamente pentru proiectare sau alte produse cum ar fi componente pentru automatizari. Daca firma ta este in domeniu si ai nevoie de resurse atunci intra pe acest magazin online. Kom Automatics SRL activiteaza in domeniul automatizarilor industriale. Oferim echipamente, documente informative, consultatii tehnice de specialitate si proiectare. Cu o retea proprie de distributie si apeland la cele mai rapide mijloce de curierat venim in intampinarea cerintelor clientilor nostri privind rezolvarea rapida a problemelor.
http://www.koma.ro

Fabrica de Ambalaje


http://paff.com.ro/

fier vechi

Compania noastra Cod Caen 4311(Lucrari de demolare a constructiilor) este specializata in valorificarea deseurilor feroase si neferoase, dezafectarea sau dezmembrarea cu echipe specializate de taietori la inaltime sau la sol a halelor industriale, fabricilor, centralelor termice, balastierelor, utilajelor casate, cosurilor de fum, turnurilor, macaralelor, supragabaritilor metalici, constructiilor si elementelor din interiorul unor constructii din fier
http://www.deseufiervechi.ro

GCG -Articole tehnice din cauciuc

G COSTACHE GRUP S.R.L - Pitesti produce articole din cauciuc dintr-o paleta larga de elastomeri:siliconic,fluorurat,butadien stirenic,natural,nitrilic,cloroprenic,etilen propilenic si butilic,articole ce se adreseaza unui larg segment tehnic de utilizare. G COSTACHE GRUP S.R.L - Pitesti produce articole din cauciuc dintr-o paleta larga de elastomeri:siliconic,fluorurat,butadien stirenic,natural,nitrilic,cloroprenic,etilen propilenic si butilic,articole ce se adreseaza unui larg segment tehnic de utilizare.
http://www.gcgrup.ro

Harom


http://www.harom.ro

Inchirieri Utilaje

Adm Utilaje este o companie italiana specializata in vanzari, inchirieri, servicii, reparatii, intretinere si revizie la utilaje, motostivuitoare, vole, excavatoare, platforme, etc. Firma ofera servicii de asistenta tehnica 24/24h si la reparatii si instalatii hidraulice.
http://www.admutilaje.ro

1 2 3 Next


Copyright © [0x.RO]