Director web cu inscriere gratuita  

Prima pagina   


Afaceri si Economie 

Auto-Moto 

Calculatoare si Internet 

Comert si Servicii 

Cumparaturi 

Diverse 

Divertisment 

Educatie si Stiinta 

Mass-Media 

Regional 

Sanatate si Familie 

Societate, Arta si Cultura 

Sport 

Turism si Transporturi 


Parteneri:Amenajari si Zugraveli


Director web : Comert si Servicii : Amenajari si Zugraveli
Adauga un site in categoria "Amenajari si Zugraveli"
Rezultate 1 - 10 dintr-un total de 31 in categoria Amenajari si Zugraveli
Alluminium & PVC Systems

Tamplarie aluminiu.tamplarie pvc.pereti cortina.Gama variata de profile din cadrul sistemului asigura posibilitatea realizarii tuturor tipurilor de deschideri.Este peretele cortina celular obisnuit, cu o constructie articulata, proiectat sa faca fata oricarei deformari posibile a cladirii .GECCO-pentru evitarea fenomenului neplacut de aparitie a mucegaiului datorat in mare parte unei aerisiri insuficiente a incaperii in conditiile unei etansari puternice a ferestrelor din PVC, GEALAN a dezvoltat un dispozitiv de aerisire controlata numit GECCO.
http://www.alluminium.ro

Amenajari acvarii, perdele de apa, helestee

Executam acvarii cu un design deosebit, acvarii profesionale echipate cu aparatura profesionala de cea mai inalta calitate, acvarii vanzare peste viu (acvarii tip metro), perdele apa, cascade apa, cortine apa, pentru spatii comerciale, spatii rezidentiale, cabinete, birouri, mall-uri, hoteluri, restaurante, pensiuni, asigurand totodata intretinere acvarii si service avand personal specializat in domeniul intretinerii acvariilor.
http://www.acvaristica.info

Amenajari Interioare

Constructmall este un site web de amenajari interioaamenajari interioare gresie faianta aer conditionat constructii case centrale termice produse sanitare sisteme termicere si constructii unde se pot da anunturi despre: gresie, faianta, centrale termice, calorifere, aer conditionat, zugraveli, deocaratiuni interioare. Site-ul se adreseaza firmelor de constructii din Bucuresti, Iasi, Constanta, Timisoara, Craiova Constructmall,
http://www.constructmall.ro

amenajari interioare

Doriti sa va renovati apartamentul, casa, vila sau spatiul de birouri? Noi va oferim solutia. Cu cea mai mare promtitudine si seriozitate echipa noastra va poate oferi servicii de amenajari interioare moderne sau clasice.Doriti sa va renovati apartamentul, casa, vila sau spatiul de birouri? Noi va oferim solutia. Cu cea mai mare promtitudine si seriozitate echipa noastra va poate oferi servicii de amenajari interioare moderne sau clasice.Doriti sa va renovati apartamentul, casa, vila sau spatiul de birouri? Noi va oferim solutia. Cu cea mai mare promtitudine si seriozitate echipa noastra va poate oferi servicii de amenajari interioare moderne sau clasice.Doriti sa va renovati apartamentul, casa, vila sau spatiul de birouri? Noi va oferim solutia. Cu cea mai mare promtitudine si seriozitate echipa noastra va poate oferi servicii de amenajari interioare moderne sau clasice.
http://www.firma-amenajari-interioare.com

Amenajari,ridicari case

S.C Dax Baudienst. S.R.L executa amenajari birouri,spatii comerciale,locuinte,case la rosu sau la cheie ,renovari-reparatii,finisaje,placat poliestiren,termoizolatii,tencuieli exterioare si interioare,decopertari,zugraveli,glet pereti,sape,sape autonivelante,placari rigips,scafe simple si cu model,montat gresie-faianta-marmura,parchet,glafuri geamuri si usi,instalatii electrice si sanitare pe baza de polipropilena. Transport materiale. Garantie,rapiditate si professionalism
http://www.amenajarilacheie.ro

Camere de copii pictate

Acril Art este o firma romaneasca specializata in realizarea de amenajari interioare speciale, prin tehnici originale precum pictura murala. Decoram in special spatii comerciale in ton cu serviciile si produsele oferite cat si locuinte.Implineste visul copilului tau si amenajeaza-i camera asa cum vrea el. Realizam picturi din desene animate pe pereti, din basme si multe altele pentru crearea unui ambient placut pentru copil.
http://www.acrilart.ro

Case din lemn la cele mai mici preturi

Case din lemn la cele mai mici preturi din Europa. numai la http://www.CaseLemnConstructii.ro http://www.CaseLemnConstructii.ro/ Case din lemn la cele mai mici preturi din Europa. numai la http://www.CaseLemnConstructii.ro http://www.CaseLemnConstructii.ro/ Case din lemn la cele mai mici preturi din Europa. numai la http://www.CaseLemnConstructii.ro http://www.CaseLemnConstructii.ro/
http://www.CaseLemnConstructii.ro/

CONSTRUCTII CASE LA ROSU

Executam orice fel de constructie. Lucrari de geniu. Finisaje vile - apartament (interior exterior), placari rigips diverse forme decorative. Zidarie, parchet, gresie, faianta, fierarie, cofrat, decofrat, dulgherie, schele, acoperis, beton manual, sapaturi, garduri, canalizare. Consolidari, reamenajari instalatii sanitare si electrice. Asiguram transport materiale, evacuare deseuri. Case la rosu pret incepand cu 40 E/mp(manopera)
http://www.case-la-rosu.cabanova.ro/

CONSTRUCTII SI AMENAJARI

Suntem o firma noua, serioasa, dornica de afirmare si prestam o gama larga de servicii de calitate in domeniul constructiilor si amenajarilor interioare sau exterioare in BUCURESTI. Angajatii nostrii sunt in general persoane tinere, multi dintre ei instruiti pe santierele din strainatate, dar si in cadrul altor firme de constructii din tara. Desi suntem pe piata de putin timp serviciile prestate pana acum ne recomanda ca un partener serios si eficace, iar raportul calitate-pret este unul in favoarea dumneavoastra.
http://www.nicoladiconstruct.ro

Decoratiuni interioare

Raspunsuri la problemele legate de design-ul interior si la tot ce tine de amenajari sau decoratiuni interioare. sugestii pentru renovarea sau rearanjarea periodica a locuintei. Descrieri despre piese de mobilier si obiecte decorative care apartin stilurilor clasice sau moderne ale domeniului de amenajari interioare. Bucatarii, sufragerii, bai, dormitoare, holuri, living-uri sau alte camere din interiorul unei locuinte, prezentate conform noilor stiluri de amenajare sau adaptate la stiluri retro. Stiluri de amenajari interioare imprumutate din diferite zone ale globului, precum si din diferite perioade ale civilizatiei
http://www.decoratiuni.org

1 2 3 4 Next


Copyright © [0x.RO]