Director web cu inscriere gratuita  

Prima pagina   


Afaceri si Economie 

Auto-Moto 

Calculatoare si Internet 

Comert si Servicii 

Cumparaturi 

Diverse 

Divertisment 

Educatie si Stiinta 

Mass-Media 

Regional 

Sanatate si Familie 

Societate, Arta si Cultura 

Sport 

Turism si Transporturi 


Parteneri:Bucuresti


Director web : Regional : Bucuresti
Adauga un site in categoria "Bucuresti"
Rezultate 1 - 6 dintr-un total de 6 in categoria Bucuresti
Acoperisuri tigla metalica

Firma de constructii Ladaru Company ofera urmatoarele servicii si produse: montaj tigla metalica, acoperisuri tigla metalica, tigla metalica, acoperisuri, sisteme de acoperisuri. Tigle matelice, servicii montaj tigle metalice si sisteme de acoperisuri. Comercializare tigla metalica si realizare acoperisuri din tigla metalica.
http://www.acoperisuri-invelitori.ro

Anunturi Bucuresti

Anunturi gratuite pentru Bucuresti. Pe site sunt listate anunturi in urmatoarele categorii: imobiliare, auto, locuri de munca, matrimoniale, calculatoare, electrice, imbracaminte, articole sportive, prestari servicii, propuneri afaceri, transporturi, arta, anticariat, diverse. Alte sectiuni: catalog firme, harta interactiva a Bucurestiului, director web. Search listings for jobs, computers, electronics, real estate, cars, items for sale, and community services.
http://www.anunturibucuresti.ro

Cadastru si intabulare in Bucuresti si Ilfov

Cadastru si intabulare,AURORA MARIN, expert autorizat , executa lucrari de cadastru si intabulare in cel mai scurt timp posibil si la cele mai mici preturi , program L-V 10-18 , urgente Bucuresti si Ilfov . Tel : 021771.26.19 ; 0724.218.215 ; 0749.550.407 ; 0788.836.220.Un sit dedicat celor ce au nevoie de lucrari de cadastru si intabulare ,aici gasiti actele necesare intocmirii documentatiei cadastrale,tarife/preturi cadastru ,precum si alte informatii despre lucrarile de cadastru si intabulare.
http://www.cadastru-bucuresti.ro

Florarie Bucuresti

Livrare flori la domiciliu in Bucuresti si vecinatati. Cele mai mici preturi de pe piata. Folosim numai flori de calitate superioara import Olanda. Aranjamente florale realizate de decoratori florali profesionisti. Realizam la comanda aranjamente florale pentru receptii si evenimente. Realizam la dorinta clientilor lumanari de botez si pentru nunta. Livrarea in aceeasi zi, fara taxa de livrare, oriunde in Bucuresti si vecinatati.
http://www.floriinbucuresti.ro

TAIERE BETON- CAROTARI

Nord Hire Corporation este o companie romaneasca specializata in demolari controlate ale structurilor de beton.. Oferim din 2004 servicii complete de tehnica diamantata : taiari in pardoseli de beton, carotari, decupare pereti de beton, demolari manuale si mecanizate. Efectuam taieri in beton si asfalt; perforari in beton- carotari pana la diametrul 400 mm; demolari manuale si mecanizate. Efectuam taieri in beton- asfalt la cele mai mici preturi calitate garantata. Utilaje performante si personal cu experienta. Contactati-ne pentru o oferta personalizata. Bucuresti si Ilfov.
http://www.taierebeton.net

Tipografie Bucuresti

Doar tipografiile cu un management inteligent al relatiei cu clientii vor putea trece de aceasta perioada. In aceste conditii fiecare lucrare tipografica are o valoare mai degraba strategica decat monetara vechea viziune a clientului ca simplu platitor fiind depasita rapid de rigoarea si cerintele unei realitati care nu ii va ierta pe cei ce nu o inteleg. Astfel reducerea de pret tipografic va fi insotita in timp si de servicii gratuite astfel ca polita de supravietuire sa fie asigurata.
http://www.tipografie-ems.ro


Copyright © [0x.RO]